Pasta Süslemek İçin Çikolata Sosu Tarifi

Çikolata Sosu


Malzemeler:
  1. 400 Gr Bitter Çikolata
  2. 400 Gr Krema

Yapılışı :


Isıtıcıda kaynatılan su bir kaba dökülür. Başka bir kapta bulunan çikolata, bu kabın üzerine konulur ve bu şekilde yavaş yavaş eritilir. Krema çırpma kabına dökülür, yüksek hızda çırpılmaya devam edilir.

Çikolata tamamen eriyip, homojen bir kıvama geldikten sonra, çırpılmış kremaya dökülür. Çikolatanın biraz daha parlak olması istenirse, biraz tereyağı da eklenebilir. Ardından kremayla karıştırılan çikolata çırpılır. 
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Leziz Yemek Tarifleri | leziz yemek tarifleri
Copyright © 2013. Leziz Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Leziz Yemek Tarifleri