Havuç Tarama

Malzemeler :

  • 8 adet orta boy havuç
  • 4 diş sarımsak
  • Bir buçuk su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Hazırlanışı :
Havuçları soyup rendenin iri gözünde rendeleyelim. Yağı kızdırıp havuçlar yumuşayana kadar kavuralım. Tuzunu atıp soğumaya bırakalım. Sarımsakları ezip yoğurtla karıştıralım. Soğuyan havuçları yoğurda ekleyip karıştıralım. Afiyet olsun.


Facebook Adresimi Tatip Etmek İçin Tıklayın
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Leziz Yemek Tarifleri | leziz yemek tarifleri
Copyright © 2013. Leziz Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Leziz Yemek Tarifleri