Malzemeler :
- 500 gram tavuk göğsü
- 1 adet kuru soğan
- 3 adet sivri biber
- 2 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı köri ( varsa )
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp sıvı yağda hafif sulu kalıncaya dek pişirelim. İnce doğranmış soğan ve biberi ekleyip 5 dakika daha kavuralım. Kabukları alınmış, küçük doğranmış domatesleri ekleyelim. Bir kasede köri ve baharatları yarım bardak suyla eritip tavuğa ekleyelim. Tuzunu ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Facebook ta Takip Etmek için Tıklayın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder